Importanta Pensulelor in Make-UpOrice femeie ce are cativa ani de experienta in ale machiajului, trebuie sa stie ca nu este important numai sa aiba produse de cea mai buna calitate ci si accesorii, daca isi doreste ca machiajul realizat sa fie cu adevarat unul frumos, ingrijit, de durata si care nu afecteaza tenul in niciun fel. Daca unele dintre dumneavoastra se gandeau ca un fard de la un brand celebru sau un fond de ten de calitate este suficient incat machiajul sa arate perfect, ei bine, nu este chiar atat de simplu. Pentru a obtine un machiaj impecabil si pentru ca in urma aplicarii produselor de make-up sa nu va deteriorati tenul ce este, dupa cum bine stiti, atat de sensibil, va trebui sa va dotati si cu o multime de acceorii, pe langa produsele propriu-zise. Cele mai importante, esentiale as putea spune chiar, din categoria accesorii, sunt pensulele. 


Cu ajutorul lor fondul de ten, fardul iluminator, cel de obraz, cel de pleoape precum si rujul, se poate intinde cu mult mai bine si mai uniform decat cu mana sau diversi bureti ajutatori. O pensula de calitate este delicata cu pielea, reusind in acelasi timp sa uniformizeze, contureze precis si fixeze exact atat cat trebuie machiajul, scutindu-va de artificiile facute pentru un aspect proaspat si in ceea ce priveste fondul de ten, scutindu-va de intinderea sa cu mana. In special daca aveti tenul sensibil, pensulele pentru fiecare tip de fard nu va pot lipsi din dotare deoarece ele va vor feri de contactul fetei cu mana (ce are bacterii) sau cu alte ustensile usor aspre ce va pot irita si strica tot aspectul. Alegeti intotdeauna pensule de calitate, din par natural sau din fibre sintetice tratate si veti observa cat de mult se schimbasi simplifica intregul proces de make-up, precum si aspectul fetei la final.

Solutie Sanatoasa pentru Albirea DintilorStiu ca aproape toate lumea se teme de albirea dintilor pentru ca se zvoneste (si nu degeaba) ca aceasta este o metoda temporara si distructiva pentru dinti si smaltul lor. Totusi, ce este de facut atunci cand din cauza alimentelor consumate sau al fumatului dintii dumneavoastra se ingalbenesc mult prea tare, iar solutiile home-made cu bicarbonat sau lamaie nu dau rezultatele dorite sau va sunt peste mana? Din fericire exista pe piata inca o solutie accesibila si care, nu va deterioreaza ca o albire, smaltul dintilor si nici nu lasa clasica suprafata poroasa dupa albire. Solutia, recent descoperita si de mine, consta in plasturi pentru albire. Acestia sunt transparenti si se pot aplica in orice moment al zilei, timp de 30 de minute, urmand ca apoi sa ii inlaturati pur si simplu si aruncati. Daca toti dintii dumneavoastra sunt naturali, nu sunt slabiti si nu au lucrari dentare pe suprafata lor, puteti aplica fara nicio problema astfel de plasturi


Astfel dintii vor deveni cat de curand cu cateva nuante mai albi, fara niciun efort sau chin. Este necesar sa folositi cate un plasture zilnic, timp de cel putin 3-5 zile pentru a observa o schimbare de nuanta, urmand sa continuati pana ce ajungeti la rezultatul dorit. Chiar daca in timpul tratamentului veti observa o mica sensibilitate dentara sau a gingiilor, nu este cazul sa va panicati, aceasta este numai o reactie temporara, urmand sa dispara in numai cateva zile. Pentru a va albi dintii intr-un mod sanatos, acesti plasturi sunt cea mai buna alegere caci nu deterioreaza structura dintelui precum ar face-o o albire profesionala la stomatolog iar apoi va puteti bucura fara probleme de un zambet imaculat pana la 18 luni chiar, cu mentiunea de a reduce din dieta zilnica alimentele ce pateaza foarte tare.