Iwostin Solecrin - Ser Normalizator dupa Plaja pentru Fata



Descrierea Oficiala: Regenerarea fetei si altor mici suprafete de piele dupa expunerea solara. Amestecul unic de substante active din serul Solecrin ajuta la neutralizarea activitatii radicalilor liberi si previne îmbatrânirea prematura a pielii: reduce procesul de inflamare cauzat de radiatiile UV; neutralizeaza activitatea radicalilor liberi, OxidaCare; asigura protectie împotriva pierderilor de apa si o hidratare de lunga durata (Fucogel); completeaza deficitul de lipide al pielii (uleiul din sâmburi de struguri). Ingrediente active: PleraSAN CH - O polizaharida izolata natural din Pleurotus ostreatus (buretele de fag). Reduce procesele de inflamare cauzate de radiatiile UV. Previne efectele pe termen lung ale radiatiilor UV, adica mutatii ireversibile ale ADN-ului si crearea radicalilor liberi. PleraSAN CH stimuleaza celulele imune specializate ale pielii. Reduce eritemul rezultat din inflamatie: OxidaCare - Neutralizeaza activitatea radicalilor liberi care sunt responsabili de fotoîmbatrânirea pielii si degenerarea colagenului si a fibrelor de elastina. Formula sa cu actiune 24 de ore protejeaza în mod eficient pielea împotriva fotoîmbatrânirii. Fucogel - O polizaharida care se remarca printr-un efect de hidratare exceptional de intens si de lunga durata. Formeaza un strat protector pe suprafata pielii, care asigura protectie împotriva pierderilor de apa din celule, precum si împotriva factorilor atmosferici adversi. Prezenta fucozei în continutul sau estompeaza reactiile alergice.

Iwostin Solecrin

Ulei din sâmburi de struguri - Ulei obtinut prin presare la rece din vita de vie europeana (Vitis Vinifera). Contine acizi grasi nesaturati indispensabili, în special acid linoleic, tocoferoli (vitamina E), fitosteroli si fosfolipide. Prezenta vitaminei E ajuta uleiul sa lupte cu radicalii liberi, are un efect de normalizare, anti-iritant si calmant asupra pielii si încetineste procesul de îmbatrânire a pielii. Întareste bariera epidermica, verifica pierderile de apa, hidrateaza si da finete pielii. Alatonina - O substanta cristialina, o diureida de adic gloxilic, prezenta în radacina de tataneasa si semintele de soia. Este continuta în toate tesuturile care sunt supuse unei crestere si proliferari intensive ale celulelor. Este privita drept un stimulator specific al cresterii celulelor. Alatonina este folosita în medicina ca si compus al alifiilor si pudrelor folosite la tratarea unor julituri greu de vindecat ale pielii. Folosita în produse cosmetice, are proprietati de calmare si emoliere, vindeca crapaturile si are un efect cheratolitic. Calmeaza si iritatiile. Apa termala de Iwonicz-Zdroj. Review: Design: Basic, usor de folosit. Mi-as fi dorit ceva putin mai avansat, un sistem pentru controlarea cantitatii (pump) si pentru evitarea ajungerii aerului in recipient. Efecte: Foarte calmant si anti-iritant. De multe ori il folosesc doar de drag, chiar daca nu m-am expus razelor solare. Poate inlocui crema de noapte cu mare succes. Nota: 9/10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu